Selvstændige kan nu få a-kasse-dækning hos FTFa

Den nye aftale mellem FTFa og de selvstændige giver dem mulighed for at få a-kasse-dækning på en mere fleksibel måde. Selvstændige kan nu vælge at betale et lavere kontingent og få mere begrænset dækning, eller de kan vælge et højere kontingent og få en mere omfattende dækning. Denne fleksibilitet giver de selvstændige mulighed for at tilpasse deres a-kasse-ordning til deres individuelle behov og økonomiske situation. Ordningen sikrer, at de selvstændige kan få den tryghed og økonomiske sikkerhed, som de har brug for, når de står over for arbejdsløshed eller sygdom.

Adgang til dagpenge ved ledighed

Selvstændige kan nu få adgang til dagpenge ved ledighed gennem FTFa a-kasse til selvstændige. Dette betyder, at selvstændige, der mister deres indtægt, kan søge om dagpenge fra a-kassen og derved få økonomisk støtte, indtil de finder nyt arbejde. Denne ændring giver selvstændige en ekstra tryghed, da de nu har mulighed for at få dækket en del af deres indkomst, hvis de skulle blive ledige.

Medlemskab uden lønmodtagerforhold

Selvstændige kan nu tegne medlemskab hos FTFa uden at være lønmodtagere. Dette betyder, at de kan få adgang til a-kassens ydelser, såsom dagpenge ved arbejdsløshed, uden at have et traditionelt ansættelsesforhold. Denne mulighed er særligt relevant for iværksættere og andre, der driver egen virksomhed. For at tegne et medlemskab kan du køb a-kasse med fordele hos FTFa.

Mulighed for at supplere med anden indtægt

Den nye ordning giver selvstændige mulighed for at supplere deres indtægt fra den selvstændige virksomhed med anden beskæftigelse. Selvstændige kan nu være medlem af a-kassen hos FTFa, samtidig med at de driver deres egen virksomhed. Dette giver dem adgang til dagpenge, hvis den selvstændige aktivitet skulle ophøre eller blive indskrænket. Ordningen giver de selvstændige en økonomisk sikkerhed, samtidig med at de kan bibeholde deres selvstændige virksomhed.

Bred vifte af forsikringer og ydelser

Med medlemskab hos FTFa får selvstændige adgang til en bred vifte af forsikringer og ydelser, der kan være med til at sikre deres økonomi og trivsel. Ud over arbejdsløshedsforsikringen tilbyder FTFa også syge- og ulykkesforsikringer, der kan dække tab af arbejdsindtægt ved sygdom eller ulykke. Derudover kan medlemmer få rådgivning og vejledning i forhold til pensionsopsparing, skat og andre økonomiske forhold, der kan være relevante for selvstændige. Samlet set giver FTFa-medlemskabet selvstændige mulighed for at få den forsikringsmæssige tryghed, som lønmodtagere normalt har adgang til.

Rådgivning og kurser til medlemmer

Som medlem af FTFa har selvstændige adgang til rådgivning og kurser, der kan hjælpe dem med at navigere i deres virksomhed. Eksperter fra FTFa kan rådgive om alt fra forretningsplanlægning og regnskab til markedsføring og salg. Derudover tilbyder FTFa en række kurser, der giver medlemmerne mulighed for at udvikle deres kompetencer og styrke deres forretning. Kurserne dækker emner som digital transformation, ledelse og personlig udvikling. Medlemmerne kan deltage i disse tilbud til favorable priser og få den støtte, de har brug for, til at drive deres virksomhed fremad.

Nem tilmelding og administration online

Med den nye ordning fra FTFa kan selvstændige nemt og hurtigt tilmelde sig a-kasse-dækning online. Processen er simpel og intuitiv, og der er mulighed for at administrere medlemskabet via en brugervenlig digital platform. Selvstændige kan således nemt og effektivt få den nødvendige a-kasse-dækning, uden at skulle bruge unødig tid og besvær på administration.

Konkurrencedygtige medlemsbidrag

FTFa tilbyder selvstændige konkurrencedygtige medlemsbidrag, som gør det muligt for dem at få a-kasse-dækning. Kontingentet for selvstændige er fastsat til 1.200 kr. om året, hvilket er betydeligt lavere end for lønmodtagere. Denne prissætning er med til at gøre a-kasse-medlemskabet til en attraktiv mulighed for selvstændige, som ønsker at opnå den økonomiske tryghed, som a-kasse-dækningen kan tilbyde.

Fordele ved at være del af større a-kasse

Ved at være en del af en større a-kasse som FTFa opnår de selvstændige flere fordele. De får adgang til et bredt udbud af medlemsydelser, herunder rådgivning og kurser, der kan være særligt relevante for selvstændige. Derudover kan de nyde godt af a-kassens forhandlingskraft, når det kommer til at sikre gode forsikringsordninger og andre ydelser. Endelig giver medlemskabet af en større a-kasse de selvstændige en tryg økonomisk sikkerhed, hvis de skulle miste deres indtægt.

Sådan kommer du i gang med at blive medlem

For at blive medlem af a-kassen hos FTFa skal du først oprette en profil på deres hjemmeside. Her skal du udfylde dine personlige oplysninger og vælge den relevante a-kasse, der passer til din branche. Når din profil er oprettet, skal du betale et indmeldelsesgebyr og den månedlige kontingentbetaling. Så snart din betaling er registreret, vil du modtage dit medlemskort og have adgang til a-kassens ydelser og services. Det anbefales at kontakte FTFa’s kundeservice, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp i processen.