Home-it Trådløs dørklokke – Home 3 – 61023

153 kr.

Med Home-it Trådløs dørklokke kan du nyde friheden ved trådløs tilslutning og 52 forskellige melodier. Gør din hverdag mere bekvem.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500047783587 Kategori:

Drømmer du om en praktisk og stilfuld løsning til dit hjem? Så er Home-it Trådløs dørklokke – Home 3 – 61023 det perfekte valg for dig. Med denne trådløse dørklokke kan du sige farvel til grimme ledninger og besværlig installation. Home 3-modellen er designet med både funktionalitet og æstetik for øje, så den passer perfekt ind i enhver indretning.

Denne trådløse dørklokke er utrolig nem at sætte op og kræver ingen teknisk ekspertise. Med en rækkevidde på op til 100 meter kan du trygt placere senderen og modtageren, hvor det passer dig bedst. Du behøver heller ikke bekymre dig om forstyrrelser, da dørklokken opererer på en frekvens på 433,92 MHz, som sikrer en pålidelig og klar kommunikation.

Men det stopper ikke her – Home-it Trådløs dørklokke – Home 3 – 61023 tilbyder hele 58 forskellige elektroniske ringetoner, så du kan finde lige præcis den lyd, der passer til din personlige smag. Uanset om du foretrækker klassiske ding-dong toner eller mere moderne melodier, er der noget for enhver smag.

Den stilfulde hvide farve på dørklokken giver et elegant og tidløst udtryk, der passer ind i enhver boligindretning. Med Home-it Trådløs dørklokke – Home 3 – 61023 får du ikke kun en pålidelig og smart dørklokke, men også et stilfuldt designelement, der fuldender dit hjem.

Så hvorfor vente? Gør hverdagen lidt nemmere og mere stilfuld med Home-it Trådløs dørklokke – Home 3 – 61023. Inviter velkommen med stil og funktionalitet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Home-it Trådløs dørklokke – Home 3 – 61023”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.